skip to Main Content

13 dec – Alles voor Kerst klaar?

Vandaag rijden we met het team naar Dopang en Guntur macan om te kijken of het daar ook bijna klaar is. Dat lijkt er op en de meeste huizen zijn dan ook al bewoond op een paar na die morgen nog gevernist moeten worden. Ook dit gebied kunnen we dus afronden. We gaan door naar bu Yuli van de dorpskliniek die we de box voor de medicijnen geven. We hebben ook de laatste 11 waterfilters opgehaald en kijken of de anderen die we achtergelaten hebben al naar de scholen zijn gebracht. Deze laatste 11 zijn dan voor Dadap.

Dan nog even naar RT 4 om nog kleding e.d. af te geven aan Pak Abudullah en zijn vrouw. Zij weten wie dit het hardst nodig hebben en zullen deze verdelen. Een ziek meisje wordt blij gemaakt met een mooie pop uit Nederland. Ze is eerst wel een beetje bang van de blauwe ogen maar al gauw zijn ze dikke vriendjes.

We overleggen even met elkaar voordat het team naar Mataram rijdt om ijzer te kopen en wij terug naar huis.
Zaterdag brengen ze de eerste huizen naar Dadap en dan wordt er zondag met het opbouwen gestart.
Wij gaan er zondag naar toe met de resterende kleding en spelletjes e.d. Het is ver weg in het noordoosten dus we zullen daar in de buurt blijven overnachten een paar nachtjes. Hopelijk krijgen we alles voor de Kerst klaar.

Veel dank, mede namens alle blije mensen hier die geholpen zijn en vriendelijke groet,

Jantine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Back To Top
%d bloggers liken dit: