skip to Main Content

Update Murti 12-2018

Lieve mensen,

Weer even een update van Murti. Zij is heel hard aan het werk en moet veel toetsen doen. Tot nog toe gaat het goed en ze behaalt goede resulaten. Het is hard werken, er wordt erg veel van de studenten geeist.
Ze kan dan ook niet elke dag meer naar de praktijk daar heeft ze de tijd niet voor. Maar ze heeft voor tijdelijke vervanging kunnen zorgen en dat is geweldig!

Nog even en dan gaat ze het volgende semester in en dat betekent praktijk. Op 11 januari start ze met training in Jakarta tot eind april. Daarna is de volgende training voor haar in Solo of Yogyakarta.
Hier zijn weer hoge kosten aan verbonden en we hopen dan ook dat jullie haar ook nog voor de resterende periode willen blijven steunen.

Murti is enorm dankbaar en doet ook vreselijk haar best om hoge resultaten te behalen. Ze heeft me dan ook speciaal gevraagd om jullie nogmaals heel hartelijk te bedanken voor de financiele steun die ze tot nog toe gekregen heeft en hoopt van harte dat ze deze kan afmaken en dat haar droom werkelijkheid gaat worden.

Hartelijk dank en tevens willen we jullie fijne Kerstdagen wensen en alle goeds in goede gezondheid voor 2019!

mede namens Murti, Jantine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Share This

Share This

Share this post with your friends!

Back To Top
%d bloggers liken dit: